Tietoja yrityksestä

Tuotemerkkimme
Marcopol tarjoaa korkealaatuisia kiinnittimiä, jotka on omistettu monille toimialoille, kuten koneet, huonekalut, kodinkoneet ja sähkömekaaniset. Marcopol-tuotteet ovat ensisijaisesti monenlaisia pultteja, ruuveja, muttereita metallille ja puulle, ja niitä on saatavana laajasti eri kooissa, luokissa ja pinnoitteissa.
Marcopol Plus on ryhmä ensiluokkaisia tuotteita, jotka on tarkoitettu rakennusalan ammattimaisiin kiinnityksiin. Marcopol plus -tuotteilla on korkeimmat tekniset parametrit, yksittäisten tuotteiden yksilöllinen merkintä, joka varmistaa täydellisen jäljitettävyyden, CE-merkintä ja oma pakkauslinja.
TitaniumPRO on valittu tuoteryhmä, jota tarvitaan viimeistelyrakennustöiden suorittamiseen, mikä takaa täydellisen vaikutuksen. TITANIUMPRO: n runsas valikoima sisältää rakennuskemikaaleja, laajennus- ja runkokiinnittimiä sekä kemiallisia ja mekaanisia ankkureita. TITANIUMPRO-rakennetuilla tuotteilla on kaikki lakisääteiset sertifikaatit, joiden avulla niitä voidaan käyttää rakentamisessa.
Praktik tarjoaa laajan tuotevalikoiman yksinkertaisten rakennus- ja viimeistelytyöiden suorittamiseen. Voit käyttää PRAKTIK -tuotteita kotipajalla, puutarhassa tai työmaalla. PRAKTIKin tarjous sisältää työkaluja, sähkötyökalujen lisävarusteita, liittimiä, köysiä ja ketjuja lisävarusteilla sekä peruskiinnikkeitä jokapäiväiseen itsetehtävään.