Laatu – korkeimmat standardit

Toimintansa alusta lähtien Marcopol Sp. z o.o. Ruuvien valmistaja keskittyy palvelujen ja tuotettujen tuotteiden korkeaan laatuun. Vahvistus ponnisteluistamme on laadunhallintajärjestelmä, jota on otettu käyttöön vuodesta 2002 alkaen ISO 9001: 2015 – standardin mukaisesti.

Seuraavina vuosina keskitymme yrityksen kestävään kehitykseen, joka perustuu luonnon kunnioittamiseen, ja otimme käyttöön ISO 14001: 2015 – standardin mukaisen ympäristöjärjestelmän.

Kunnioitamme työntekijöidemme turvallisuutta ja terveyttä, olemme ottaneet käyttöön työterveys – ja työturvallisuusjohtamisjärjestelmän ISO 45001: 2018 -standardin mukaisesti, joka ylittää terveyttä ja turvallisuutta koskevat lakisääteiset vaatimukset ja on perusta turvallisen turvallisuuden jatkuvalle kehittämiselle. työpaikoilla.

Tällä hetkellä kaikki nämä elementit muodostavat integroidun laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusjohtamisjärjestelmän.

Lisäksi asiakkaidemme ja lakisääteisten vaatimusten täyttämiseksi ylläpidämme FSC CoC -järjestelmää – vastuullisen metsänhoidon standardi, ZKP – rakennustuotteiden tehtaan tuotannonvalvonta ja AEO – valtuutetun yrittäjän asema.

Integroidun hallintajärjestelmän käytäntö – asiakirjaa valmistellaan.