Kokemuksen voima

Marcopol on johtava eurooppalainen valmistaja, joka tarjoaa laajan valikoiman ruuveja ja pultteja, sekä monien teollisuudenalojen markkinoiden laajimman valikoiman kiinnikkeitä, rakennuskemikaaleja ja kiinnitystekniikoita.

Tuotetarjonnan lisäksi yritys tarjoaa useita logistiikkaratkaisuja. Marcopol tarjoaa myös laajan lisäpalvelupaketin, joka ottaa huomioon asiakkaan erityistarpeet, mukaan lukien merkinnät, pakkaaminen ja erikoispinnoitteiden levittäminen.

Edistyneiden ohjausprosessien ansiosta Marcopol-tuotteet täyttävät kaikki laatuvaatimukset ja niillä on tarvittavat eurooppalaiset sertifikaatit. Marcopol tukee asiakkaita lopullisten hankintakustannusten optimoinnissa. Asiakastyytyväisyys on ollut yrityksen tärkein tavoite 38 vuoden ajan. Marcopol on yhdistävä tuotemerkki.

Tietoja yrityksestä

Meidän tarinamme
1985 Liiketoiminnan alku
1990 Ruuvituotantolaitosten perustaminen
1992 Vientiosaston perustaminen
1996 Tuotantohallin ja korkean varastovaraston laajennus
2000 Työllisti yli 300 työntekijää
2002 Laivanrakennuksen laajennus
2007 Ensimmäisen ulkomaisen sivuliikkeen avaaminen Liettuaan
2010 Toimiston avaaminen Virossa
2011 Konttorin avaaminen Kaliningradiin, Venäjälle
2012 Titanium Pro -brändin perustaminen
2015 Ylälahden varaston laajennus
2016 SSI SCHAFER -logistiikkalinjan toteutus
2018 500 työntekijää, 12 myyntikonttoria Puolassa, vienti yli 40 maahan
2019 WMS PRO Qguar -logistiikkajärjestelmän käyttöönotto
2019 Uusi Marcopol-logo ja uudet pakkaukset
2019 Marcopol Plus -mallilinjan markkinointi
2019 Praktik-tuotemerkin perustaminen
2020 Vuoden rakennusmerkki 2020

Tuotanto

Omat tuotantolaitokset

Yhdistämme 36 vuoden kokemuksen nykyaikaisiin tekniikoihin tuotantoprosessissa. Meillä on kaksi omaa tuotantolaitosta Chwaszczynossa ja Kartoszynissa. Tuotantotarjous sisältää vakio- ja erikoisruuvit, pultit, tapit, tapit ja niitit.

Tuotamme jopa lyhyitä kiinnityssarjoja ja epätyypillisiä tuotteita vastaamaan asiakkaidemme odotuksia mahdollisimman paljon. Asiantuntijatiimimme tukee optimaalisten ratkaisujen valintaa asiakkaille. Tuotantomme vahvuus on nopeus ja joustavuus tilausten täyttämisessä.

Logistiikka

Nykyaikaiset logistiset ratkaisut

Yksi tärkeimmistä elementeistä yhtiömme kehitysstrategiassa on nykyaikaisten logististen ratkaisujen käyttöönotto ja toimitusten jatkuvuuden varmistaminen. Tilausten kattava täyttäminen, nopeat toimitusajat ja kuljetusturvallisuus ovat etusijalla.

Korkean varastomme varastossamme on 30000 tuotetta jatkuvasti saatavana. Yli 80% tilauksistamme tavoittaa Puolassa asiakkaamme 24 tunnin sisällä. Lähetykset suoritetaan paketti- ja lavajärjestelmässä kaksoisohjauksella ulostulossa.

Monien vuosien kokemus tuotantoyrityksistä on johtanut Idea-lähetysvarastojen toteuttamiseen – ratkaisu, joka varmistaa varastot asiakkaan tiloissa, varmistaa optimaalisen valikoiman saatavuuden, optimoi kustannukset ja helpottaa varastojen hallintaa.

Laatu

Laadun ja ympäristön vuoksi

Tärkeä näkökohta yhtiön strategiassa on laadun varmistaminen ja kestävä toiminta lain noudattamia ympäristöehtoja kunnioittaen ja yritysten sosiaalisen vastuun periaatteiden mukaisesti.

Standardiemme vahvistus on laadunhallintajärjestelmä, joka on otettu käyttöön vuodesta 2002 alkaen ISO 9001: 2015 -standardin mukaisesti.

Meillä on ISO 14001: 2015 -ympäristönhallintajärjestelmä ja työterveyden ja -turvallisuuden hallintajärjestelmä, jotka ovat ISO 45001: 2018 -standardin mukaisia.

CSR

Pidämme huolta itsestämme ja muista

Olemme olleet alusta asti mukana sosiaalisissa kampanjoissa. Autamme lukemattomia yleishyödyllisiä organisaatioita, säätiöitä, sairaaloita ja sairaaloita.

Marcopol on myös sponsori lukuisille kulttuuritapahtumille ja esityksille lapsille Pommerin voivodikunnan sairaaloissa. Annoimme myös taloudellista tukea kunnallisteatterin kesävaiheelle. Witold Gombrowicz Gdynia Orłowossa. Sponsoroimme myös urheilutapahtumia, sis. Amber Run, hevos- ja jalkapallokilpailut. Viime aikoina Gdańskin eläintarhan norsu Wikistä on tullut suojelijamme.

Olemme tukeneet säätiöitä ja laitoksia muun muassa:

 • DKMS
 • Sydän lapsille heikommassa asemassa oleville lapsille
 • OTOZ Animals Orphanage Bielkówekissa
 • Vauvan sydän
 • Merisairaala PCK Gdyniassa Mikołajkowa-toimintaa varten
 • Helios – Terveyshanke
 • Hae apua
 • Patmos
 • Apua ja sinua
 • Back – Säätiö liikenneonnettomuuksien uhrien auttamiseksi
 • Säätiö avusta lapsille Grodnon alueelta
 • Säätiö auttaakseen itäpuolisia kouluja
 • Fundacja Tara – Puolan ensimmäinen hevosten turvakoti
 • Bielkówekin orpokoti

Meidän arvomme

Yhteisesti kehitetyt arvot ovat työmme perusta

Tuemme jokapäiväisessä työssämme paitsi kehitetyn arvojärjestelmän lisäksi myös eettisiä sääntöjä.

Vastuu Työskentelen ikään kuin olisit työskennellyt itsellesi
Suhteet Kunnioitamme kaikkia yhtä
Osallistuminen Odotamme eniten itseltämme